Guapa Media gaat samen met 360 E-commerce

jan
28
2016

De e-commercebureaus Guapa Media en 360 E-commerce zijn sinds 1 januari dit jaar gefuseerd. De twee Noord-Nederlandse bedrijven gaan samen verder onder de naam Guapa.

Guapa media als Gold Magento e-commerce bureau en 360-ecommerce als Zilver partner van Magento, zullen samen als Guapa hun krachten gaan bundelen om nog meer uit hun expertise te halen. De focus ligt op de technische implementatie voor de bouw en doorontwikkeling van webshops in Magento.

guapa-team

Het nieuwe team van Guapa.

De voornaamste doelgroep van Guapa bestaat uit retail, business-to-business en pure online players. Het nieuwe hoofdkantoor van Guapa is vanaf volgende maand gevestigd in Groningen. In de loop van dit jaar worden een nieuwe huisstijl, identiteit en website gepresenteerd.

Guido Jansen wilde wat meer te weten komen over de fusie en nam contact op met Mathijs Kok, de oprichter van Guapa Media, voor een interview. Mathijs Kok vertelt vol enthousiasme over de fusie: ‘’Wij gaan ons volledig focussen op Magento en alles wat er in de toekomst bij komt ten aanzien van Magento 2. Wij gaan onze nieuwe pijlers richten op het nog mooier en beter implementeren van Magento, community en enterprise.”

Bekijk het volledige interview in de onderstaande video:

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +