Guapa E-commerce neemt Made by Mouses over

jul
5
2018

Persbericht:

De groei van Magento Enterprise partner Guapa E-commerce zet door. Vanuit een gezonde ambitie zijn gesprekken met diverse e-commerce bureaus in Nederland gevoerd. De gesprekken met Made by Mouses hebben geleid tot deze strategische overname. Vanaf nu gaat de onderneming in Zwolle verder onder de naam Guapa E-commerce. Met deze stap is het bedrijf nog beter in staat om haar merkbelofte ‘We Build Success’ na te komen.

Met deze deal breidt het team professionals zich uit en verwacht het Magento bureau de toegang tot nieuw talent. “Al direct in het eerste gesprek was er een duidelijke klik tussen de ondernemers en waren we er snel uit dat we samen meer kunnen bereiken”, aldus Mathijs Kok, oprichter van Guapa E-commerce. “Daarnaast heb ik zelf ook in Zwolle gestudeerd en weet ik dat er veel talent in Zwolle en omgeving aanwezig is”.

“Op dit moment is het vinden van talent dat uit het juiste hout gesneden is, één van de grootste uitdagingen in onze branche. Wij zijn een interessante werkgever en willen met een extra vestiging talent uit die regio nu ook de kans bieden zich bij Guapa te kunnen ontplooien” vult Mathijs aan.

“De naam is vanaf nu Guapa E-commerce, we nemen rustig de tijd om de samenwerking verder vorm te geven”, aldus Daniel Hukkelhoven van Made by Mouses. “We hebben een stevige basis aan tevreden klanten en gaan samen onderzoeken waar we synergie kunnen realiseren”, besluit Daniel. De oprichters van Made by Mouses blijven zich actief inzetten voor het succes van klanten vanuit de vestiging Zwolle.

“We hebben uitgekeken naar het moment waarop we echt samen aan de slag kunnen. We kijken allemaal erg uit naar al het positiefs dat deze stap gaat brengen en kunnen nu de samenwerking ook op inhoud verder vorm gaan geven”, aldus Mathijs.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +