Groningers scoren hoog in het Exact Online App Center!

apr
29
2015

Wederom bevestiging dat de Noordelijke ICT’ers hard aan de weg timmeren.

Groningen, 24 april 2015 – Exact, één van de grootste Nederlandse softwareleveranciers, organiseerde afgelopen donderdag het Exact Connect partner event. Tijdens dit event stonden de laatste ontwikkelingen op het gebied van apps, ecosysteem en samenwerken centraal. Dit jaar vond voor het eerst de ‘Best App Award’ verkiezing plaats, waar Groningen het merendeel van de top drie besloeg.

Het Exact App Center is te vergelijken met de App Store van Apple. Hier is een overzicht te vinden van alle apps die gekoppeld kunnen worden aan Exact Online. Twee jaar na introductie bestaat het App Center al uit meer dan tweehonderd apps. Exact Online groeit hard en Exact heeft zich ten doel gesteld om wereldwijd door te groeien tot de top drie in Cloud Software. Het App Center gaat daar een sleutelrol is spelen, aldus CEO Erik van der Meijden.

Uit alle apps zijn drie genomineerd voor de titel beste app. Exact wil met de uitreiking gevestigde apps belonen, die hun toegevoegde waarde in het Exact Online App Center  hebben bewezen. Daarbij waren twee van de drie genomineerde bedrijven uit Groningen afkomstig. Volgens de statistieken van economisch adviesbureau E&E Advies komt dit niet als een grote verrassing, aangezien de Noordelijke ict-sector de afgelopen jaren met meer dan 9% gestegen is.

De partijen die uitgeroepen zijn tot de top drie beste apps zijn Visionplanner, Payt en Dealer4Dealer. Waarbij het hoofdkantoor van de laatste twee bedrijven in Groningen gevestigd is.

Visionplanner Cloud
Dankzij de app van Visionplanner Cloud wordt managementinformatie snel samengesteld en gedeeld. Daarbij biedt de app veel mogelijkheden voor koppelingen met andere apps. Daardoor is een veelzijdig ecosysteem erg toegankelijk voor de klant.

Payt
Via Payt kan de debiteurenbeheer uitbesteed worden, zonder dat de controle verloren gaat. Alle handelingen die met factuurverzending en debiteurenbeheer te maken hebben worden zoveel mogelijk geautomatiseerd.

Dealer4Dealer
Dealer4Dealer is genomineerd met de Magento App. Hiermee kan de Magento webshop eenvoudig aan Exact Online gekoppeld worden. Magento is het meest gebruikte e-commerce platform ter wereld. Dankzij de app worden gegevens tussen Magento en Exact Online automatisch gewisseld. De software van Dealer4Dealer is inmiddels aan meer dan 750 webshops gekoppeld.

De jury heeft, aan het einde van het partner-event te Delft, Visionplanner Cloud als winnaar gekozen voor ‘Best App 2014’.

Naast de Best App Award werd ook de Rookie App Award uitgereikt. Martijn Feekes, Director Ecosystem & App Center en tevens jurylid: “Ook opkomende ondernemers die er voor durven te gaan verdienen volgens de jury een podium. Hier is de award voor Rookie App in het leven geroepen en deze gaat dit jaar verdiend naar Convect Beheer”. (Exact, “Visionplanner Cloud wint App Center Award van Exact”, 2015)

Roy de Vries

Roy de Vries

Van 2012 t/m 2015 blog manager van Dutchento. Roy hield zich onder meer bezig met het publiceren van blogposts, bedrijfsprofielen, vacatures, nieuwsbrieven, de agenda en Dutchento's sociale media.
Roy de Vries
Roy de Vries
Roy de Vries
© Copyright 2008 - 2018 Dutchento. Alle rechten voorbehouden.
Magento © Copyright Magento Inc.
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town