Groeikapitaal voor Tickles

apr
4
2019

Ruim baan om ambities te verwezenlijken en groei te accelereren

Organisaties helpen zich online beter in de markt te zetten. Dat is waar Tickles – een e-commerce bureau met jarenlange ervaring in Magento oplossingen – met succes aan werkt. Tickles is in de afgelopen jaren flink gegroeid en klaar voor de volgende stap. Met de toetreding van Socius Participaties B.V. kan het bedrijf verder opschalen. Het doel is groeien, innoveren en professionaliseren.

Het verbreden van de dienstverlening en daardoor klanten nog beter van dienst kunnen zijn staat al lange tijd hoog op de actielijst van Tickles. Om klanten nog beter te kunnen bedienen in de verschillende fases en processen van de online wereld zijn (brede) kennis en specialisaties noodzakelijk. Met de komst van de investeerders zijn er meer mogelijkheden om de gewenste groei te gaan realiseren, bestaande diensten en specialisaties verder uit te breiden en te investeren in kennis en medewerkers. Vanaf 1 april is de nieuwe structuur werkelijkheid. Tickles Digital Agency B.V. zal in de toekomst een nog grotere voetafdruk binnen het e-commerce landschap achter gaan laten.

Jens Kooijenga (30), oprichter van Tickles: “Om onze groeiambities waar te kunnen maken was het nodig om nog meer te professionaliseren en te verbreden. Die mogelijkheid wordt ons geboden in de nieuwe aandeelhoudersstructuur. We vormen een goede match. Door de aanvullende ervaring op het gebied van zowel techniek als groei, gaat het duidelijk niet alleen om de financiële investering, maar juist ook om een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling en strategie. We hebben er alle vertrouwen in dat we met deze investeerders grote stappen kunnen zetten en onze ambities verder uit te kunnen rollen de komende jaren.”

Tickles slaat zijn vleugels uit naar Joure

Sinds 1 april 2019 is Tickles Digital Agency B.V. in een nieuw pand in Joure te vinden. Door alle ontwikkelingen was er meer ruimte nodig. Het nieuwe kantoorcomplex in Joure is beter toegepast op de ambities en biedt circa veertig medewerkers een werkplek. Het complex zal in de komende maanden verder worden gemoderniseerd en aangepast op de wensen van de nieuwe bewoners. Het nieuwe pand van Tickles is gevestigd aan de Madame Curieweg 11 te Joure.

Tickles, gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento webshops, levert oplossingen voor B2B en B2C klanten door heel Nederland. Het full-service e-commerce bureau bestaat ruim 6 jaar.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +