Geen p2p support

mrt
19
2009

Dutchento krijgt regelmatig supportverzoeken via de e-mail (of IM/Messenger). We verwijzen echter iedereen naar ons forum om daar hun vragen de posten. Waarom?

  • Als alles via de e-mail opgelost zou worden dan wordt er ook geen online kennisbestand opgebouwd. Het handige van het plaatsen van vragen en antwoorden op een openbaar forum is dat iedereen dan eenvoudig kan opzoeken of hun probleem niet al eens eerder heeft plaatsgevonden en wat toen de oplossing was.
  • Vragen zullen vaak sneller en uitvoeriger worden beantwoord als meerdere mensen de kans krijgen erop te reageren. Hoe meer mensen je vraag lezen, des te groter de kans dat er ten minste ééntje tussen zit die een goed antwoord weet op je vragen.
  • Op den duur gaat het de Dutchento medewerkers veel te veel tijd kosten en zijn we de hele dag alleen nog maar bezig met e-mail beantwoorden. Dat is natuurlijk niet echt een nuttige dagbesteding…

Het is dus in het belang van iedereen om supportvragen via de e-mail door te verwijzen naar ons forum, zowel voor ons, voor jou en voor je mede Magento gebruikers.

Alvast bedankt voor je begrip hiervoor!

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +