Even voorstellen: dagvoorzitter Jan-Jaap in der Maur

mei
21
2010

Ik ben – zo’n tien jaar geleden alweer – dagvoorzitter/discussieleider/interviewer geworden, om mijn enorme nieuwsgierigheid te bevredigen. Wat mijn vak zo geweldig maakt is dat ik bij heel veel organisaties in de keuken mag kijken én dat ik mensen nader tot elkaar kan brengen.

Natuurlijk heb ik in mijn netwerk rond gevraagd naar de ervaringen met Magento en die zijn allemaal positief. Ik verheug me daarom ook erg op Meet Magento: een mooie wereld ontdekken is altijd leuk; mensen met visie en passie ontmoeten is steeds weer inspirerend.

Een goede dagvoorzitter zorgt in mijn ogen voor geslaagde gesprekken. Een bijeenkomst is een succes als alle deelnemers echt naar elkaar geluisterd hebben; als iedereen meer weet en begrijpt dan toen hij binnen kwam. Ik wil daaraan bijdragen door het stellen van de juiste vragen op het juiste moment; door te analyseren, te prikkelen en aan te zetten tot nadenken.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +