Eerste sprekers bekend

feb
15
2010

Roy, Yoav, Koby en Vinai komen spreken op #mm10nl

We zijn er trotst op de eerste sprekers voor Meet Magento te kunnen aankondigen!

Ten eerste Roy Rubin, CEO van Varien en geestelijk vader van Magento. Hij zal zijn ‘State of Magento’ keynote presentatie geven voor het publiek in Ede.

Yoav Kutner zal meer inzicht geven in de toekomst van Magento, de roadmap en wat we de komende tijd allemaal kunnen verwachten van Varien en Magento. Daarnaast zal hij voor Developers ook een technische sessie geven over programmeren voor Magento.

Koby Oz, Director of Marketing bij Varien zal ee korte introductie geven over de werkinging van de Magento Community, De Community Advisory Board (CAB) en de Developer Group voor het indienen van patches voor de Magento core. Ook zal hij wat vertellen over de gang van zaken bij het Documentation Team.

Vinai Kopp is freelancer in Duitsland en zijn bijnaam ‘The Magento Pope’ zegt eigenlijk al genoeg. Voor de die-hard Magento developers zal hij een sessie geven over het programmeren van Magento extensies. Interesse gekregen in het bijwonen van dit evenement? Bestel hier de tickets!

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +