Dutchento.org vernieuwd

dec
30
2016

De site van Dutchento wordt vernieuwd. Na de rebranding dit jaar is het tijd het systeem achter de site en ook achter de meet-magento.nl site te vernieuwen.

Dutchento.org is de basis van waaruit we de community; webshop eigenaren, developers, marketeers, webbureaus, etc. helpen elkaar te bereiken. Dit doen we met een blog, bedrijfsprofielen, vacatures, cases en diverse andere content die we samen met de community creëren. De site, die negen jaar geleden is opgezet, is nooit eerder zo actief geweest en we willen dit graag verder gaan uitbouwen.

Events moeten een prominentere rol krijgen, niet alleen Meet Magento, maar ook de Magento User Groups en trainingen. Daarnaast moet het makkelijker worden voor gebruikers om zelf content, zoals blogartikelen en profielen te creëren en deze onder de aandacht te brengen.

We willen een podium bieden aan Nederlandse open source projecten en samenwerking stimuleren. Daarnaast moet het makkelijk zijn voor community leden om elkaar te vinden.

Zat ideeën dus en de eerste sprints met werkzaamheden zijn al ingedeeld. Maar we willen ook jouw input. Ideeën plaatsen en stemmen voor initiatieven kan via https://wantoo.io/dutchento/ideas/.

We horen graag van je!

Sander Mangel

Projectteam Dutchento.org site

Sander Mangel
Coffee addict, lead Magento Developer @ FitForMe & freelance, Scifi fan and allround nerd | co-organizor of @MageStackDay
Sander Mangel
Sander Mangel
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +