Dutchento Nieuwjaarsborrel 2018!

dec
18
2017

Wat is er nou mooier dan met de hele Magento Community het nieuwe jaar in te luiden? Samen stilstaan en terugkijken op alle mooie Magento ontwikkelingen in 2017 én samen vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Dutchento organiseert daarom voor de zesde keer een Nieuwjaarsborrel! Volgens de traditie is dit na de eerste dag van de WebWinkel Vakdagen: woensdag 24 januari 2018 in Utrecht.

Ja, ik kom naar de Nieuwjaarsborrel van Dutchento


Tijd en locatie:

Terugblikken en vooruit kijken

Iedereen is van harte welkom om na de lange beursdag te komen proosten op het nieuwe jaar bij de Korenbeurs. Even lekker napraten met de andere beursbezoekers, maar vooral ook samen terugkijken op een heel gaaf jaar, waarin Magento 2 een hele grote rol heeft gespeeld. Dat is nog niet het enige; 2017 was ook het jaar, waarin de 9e editie van Meet Magento Nederland plaatsvond én organiseerden we de tweede editie van Magento Unconference. Ontzettend mooie momenten waar we graag samen op terugkijken. En eigenlijk nog het meest belangrijke: de Nieuwjaarsborrel is hét moment om als community weer even allemaal samen te zijn.

Samen proosten

De meesten van jullie zullen ondertussen wel bekend zijn met de Korenbeurs. Een plek waar we elkaar al vaker ontmoet hebben. De Korenbeurs is op vijf minuten lopen afstand van de Jaarbeurs. Na de lange beursdag heb je de mogelijkheid om ergens lekker een hapje te gaan eten in de buurt, om vervolgens gezellig samen met ons vanaf 19:00 uur het glas te heffen.

Reisinformatie:

  • Auto: Parkeren kan op P3 van de Jaarbeurs, dit is direct aan de achterkant van de Korenbeurs;
  • Openbaar vervoer: De Korenbeurs grenst aan de Jaarbeurs, wat makkelijk te bereiken is vanaf Utrecht Centraal.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te zien tijdens de Nieuwsjaarsborrel. Heb jij er net zoveel zin in als wij? Laat het ons even weten als je er bij bent! Hiervoor kan je je aanmelden via deze link. 

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +