Disclaimer

sep
8
2010

Copyright en inhoud:
Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht, tenzij expliciet anders aangegeven. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de eigenaar van Dutchento. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke
vervolging.

Externe informatie:
Deze website bevat links naar websites of naar webpagina’s van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De site is evenmin verantwoordelijk voor de reacties die gepost worden op de nieuwsdienst en de inhoud van nieuwsberichten die niet door de beheerder geschreven zijn.

Linken naar deze site:
Het is de gebruiker van Dutchento toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, een koppeling aan te brengen tussen uw site en de site van Dutchento. Op onze ‘Help mee‘ pagina vindt u enkele mogelijkheden terug die u kunt gebruiken om naar ons te linken.

De nieuwsdienst:
Deze site is niet verantwoordelijk voor de nieuwsberichten en reacties die op de nieuwsdienst gepost worden, indien er een inbreuk is wordt U verzocht om Dutchento daarvan meteen op de hoogte te brengen via onze contactgegevens. Wij zullen al onze mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen. De desbetreffende betrokken personen zullen geen toegang meer krijgen tot de nieuwsdienst.

Melding van schending van privacy:
Indien U meent dat een Dutchento lid een onrechtmatige inbreuk pleegt op uw privacy, wordt U verzocht om Dutchento daarvan meteen van op de hoogte te stellen via onze contactgegevens. Wij zullen al onze mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen.

Dutchento:
De naam Dutchento mag niet gebruikt worden op andere sites tenzij hiervoor toestemming is verkregen van de organisatie, men mag ten allen tijden linken naar deze website met Dutchento in de titel. Indien u de naam Dutchento gebruikt op uw site mogen wij verdere stappen overwegen daar deze naam beschermd is.

Bekijk ook onze gebruiksvoorwaarden en onze privacyverklaring.

Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +