Dag 2 van #mm16nl: verrassend & vernieuwend

apr
14
2016

Alles te weten komen over development, (e)commerce en innovatie? Kom dan naar de tweede dag van alweer de achtste editie van Meet Magento op 13 mei 2016. Ieder jaar worden weer inspirerende verhalen en casussen uitgelicht door nationale en internationale sprekers. Toch is de achtste editie net even anders dan andere jaren: verrassend en vernieuwend.

Op de tweede dag van Meet Magento halen maar liefst meer dan 50 sprekers verdeeld over zeven zalen, alles uit de kast om, samen met het publiek, Magento naar een hoger niveau te brengen. Natuurlijk snappen we dat jullie hartstikke benieuwd zijn wat er dan allemaal aan bod gaat komen deze dag. Daarom nemen we jullie hieronder alvast mee in het programma. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten tot het zover is!

18045725309_04586a8e5c_o

Development
Een van de nieuwe dingen die aan bod komt deze dag is Magento 2, want zoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel weten is eind vorig jaar Magento 2 geïntroduceerd. Hierdoor is het voor veel webwinkeliers interessant is om te weten of ze moeten overstappen van Magento 1 naar Magento 2. Maar ook wanneer daar dan het beste moment voor zou zijn. Voor solution providers en industry partners is het van belang of zij hier al extensies voor moeten maken en of er al developers opgeleid moeten worden. Daarom nemen een aantal toffe sprekers ons deze dag mee in de wereld van Magento 2. Igor Bondarenko vertelt ons in de Glow zaal alles over Magento 2 extensies. Matthias Zeis vertelt in de zelfde zaal over de migratie van Magento 1 naar Magento 2 en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook Gordon Lesti en Nils Preuß nemen ons mee naar de nieuwe mogelijkheden van Magento 2.

(e)commerce & innovatie
Maar met alleen de technische knowhow zijn we er natuurlijk nog niet. Bij het beheren en/of werken met een Magento webshop, komen ook marketing en branding kijken. Daarom vertelt oprichter van Nelly.com, nu CEO van NA-KD.com, Jarno Vanhatapio over de wereld van fashion e-commerce met zijn verhaal: ‘Building the next generation fashion market place’. Wil je dit niet missen? Zorg dan dat je om 16:30 uur klaar zit in de grote Polar zaal. Een tal van andere sprekers vertellen deze dag over onder andere affiliate marketing, e-mailmarketing en betalingen via apps. Deze presentaties zijn verdeeld over verschillende zalen, zoals de Polar, Spark, Beam en Fluor.

Schermafbeelding 2016-04-14 om 12.58.30

Vernieuwend
De verscheidenheid in sprekers deze dag zorgt er voor dat het aan geen enkel onderwerp ontbreekt. Iedere spreker geeft zijn kijk op development, (e)commerce en innovatie. Toch wilden we dit jaar ook iets anders. Daarom gaat er ook iets nieuws plaats vinden. Er zullen namelijk niet alleen enkele sprekerssessies plaats vinden, maar er worden ook sprekers met elkaar gecombineerd. De partijen zullen samen op podium laten zien hoe zij samengewerkt hebben en tot een mooie oplossing zijn gekomen. Dit geeft extra kracht voor het verhaal en is wat ons betreft echt een eyeopener voor het publiek.

Verrassend
Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen niet alleen maar de hele dag hoeft te luisteren, willen we ook wat meer interactie deze dag. Hiervoor organiseren we dit jaar voor het eerst ‘So you think you can sell.’ Klinkt al leuk, maar wat is het nou precies? We gaan een webwinkelier uit het publiek halen, waarbij de webshop onder de loep genomen wordt door een professionele jury. Iets waar we allemaal ontzettend veel van kunnen leren. ‘So you think you can sell’ vindt plaats in de Spark zaal om 16.00 uur.

Klinkt allemaal erg goed toch? Wij krijgen in ieder geval al helemaal de kriebels als we dit allemaal zo horen! Natuurlijk hopen we je dan ook snel te zien op deze mooie dag. Daarom hebben we nu een leuke actie voor je:

Koop nu je ticket voor dag 2 en maak kans op een gratis ticket voor 2017. We verloten 2 tickets. De actie loopt van 15 april tot en met 25 april en je moet de volgende code invoeren bij het bestellen van de tickets: MM16WINMM17. De winnaars worden op 27 april bekend gemaakt!

Bestel dus snel je ticket voor dag twee op www.meet-magento.nl.

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +