Contribution day – op 10 locaties wereldwijd samen aan features werken

mrt
15
2018

24 Maart organiseert Magento een internationale contribution day met 10 locaties over de hele wereld, waarvan 2 in Nederland!

Vanuit de Magento User Groups in Groningen en Rotterdam worden hackathons georganiseerd waarbij we via livestreams samenwerken met het Magento Community Engineering team aan features als Multi Source Inventory, API bulk update, Magento 2 op PHP 7.2 en nog veel meer.

Naast Groningen en Rotterdam doen er ook developers mee uit Oekraïne, Polen, Slowakije, Spanje, Argentinië en Engeland. Tijdens de hackathon kan je samen met andere developers helpen aan de ontwikkeling van Magento 2.

Dit is DE kans om meer over Magento 2 te leren en om mee te werken om Magento 2 nog beter te maken. Zowel op locatie als online zijn er developers die klaar staan om uitleg te geven.

De locaties en eten en drinken de hele dag door zijn gesponsord door Elgentos & MediaCT in Groningen en Redkiwi & FitForMe in Rotterdam. Wij zorgen dat je goed verzorgd aan de slag kan met Magento 2.

Om mee te kunnen doen is het wel handig als je een laptop meeneemt (en een lader, want je laptop zal overuren draaien), een Github account, een geforkte en geïnstalleerde versie van Magento 2 op een lokale omgeving en een goed humeur!

https://www.meetup.com/Rotterdam-Magento-Meetup/events/248569054/
https://www.meetup.com/Magento-User-Group-Groningen/events/248305280/

Sander Mangel
Coffee addict, lead Magento Developer @ FitForMe & freelance, Scifi fan and allround nerd | co-organizor of @MageStackDay
Sander Mangel
Sander Mangel
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +