Call for speakers #MM17NL

feb
2
2017

De 9e editie van Meet Magento Nederland staat voor de deur. 1000 (Magento) webwinkeliers, e-commerce managers, service providers en Magento experts staan te popelen om nieuwe kennis en inspiratie op te doen rondom Magento en e-commerce. En jij kan hierbij helpen! Heb jij een boeiend en pakkend verhaal over Magento en wil je dit graag delen met het publiek? Dan zoeken wij jou! Vul het formulier ‘Call for speakers‘ in. 

Talks met kwaliteit

De afgelopen jaren zijn de mooiste verhalen, de beste marketingstrategieën en de snelste extensies voorbij gekomen. Ook de bezoekers van Meet Magento Nederland 2017 willen wij weer meenemen in de (nieuwe) Magento wereld vol met mooie sessies, klantencases, keynotes en tech talks of zelfs workshops. Tijdens de 9e editie willen wij samen met de bezoekers nog meer de diepte in gaan. Daarom hebben wij besloten om ook talks aan te bieden van 45 minuten. Dit om de kwaliteit van een sessie te optimaliseren. Daarnaast hebben wij een aantal hoofdthema’s samengesteld, die de basis vormen tijdens het event:

call for speakers

Kennis en passie delen

Heb jij een verhaal, een case of een workshop rondom een van deze onderwerpen? Wil jij het publiek inspireren en/of alles vertellen over de laatste trends rondom Magento? En wil jij graag jouw Magento kennis en passie delen met andere (toekomstige) Magento liefhebbers? Aarzel dan niet en vul het formulier ‘Call for speakers’ in!

 

Stay tuned!

We maken binnen 1,5 week de officiële datum van Meet Magento Nederland 2017 bekend. Dus nog even geduld en dan kunnen we weer gaan aftellen naar hét Magento event van Nederland.

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +