Byte eerste hoster met Magento Technology Partner status in Benelux

aug
18
2016

Het Amerikaanse Magento Inc. heeft hostingprovider Byte benoemd tot Magento Technology Partner. Byte is hiermee de enige hostingprovider in de Benelux met een officieel Magento partnerschap.

Benelux marktleider Byte krijgt ultieme bevestiging

Byte vergaarde het partnercertificaat mede dankzij de intensieve bijdrage aan het verbeteren van de veiligheid van Magento shops wereldwijd met de publieke tool MageReport.com. Via deze door Byte ontwikkelde website kan iedere developer of webwinkeleigenaar controleren of de Magento shop voldoende beveiligd is tegen bekende en onbekende risico’s.

“Magento chose Byte as a Select Technology Partner because of their proven track record in driving innovation for the industry,” stelt Travis Eiland, Senior Manager Cloud and Hosting bij Magento. “Byte has been in a significant player in ensuring the security of our Magento ecosystem, and we are pleased to have them on board.”

Met het partnerschap laat Magento zien volmondig achter de Magento hostingproducten van Byte te staan, mede omdat het hostingplatform zeer veel security- en performancemaatregelen biedt. Als onderdeel van het partnerschap zal Magento Byte vroegtijdig op de hoogte stellen van product- en veiligheidsreleases. Hiermee zal Byte haar voorsprong ten opzichte van concurrenten vergroten.

“Zowel ons hostingplatform als MageReport.com kunnen we nog sneller aanpassen aan belangrijke nieuwe ontwikkelingen. En dat gaan onze klanten merken. We zijn apetrots dat het Magento team onze bijdrage aan de community ziet en waardeert, en dat ze officieel laten weten dat ze volmondig achter ons hostingplatform staan.” aldus Gruus van Woerkom, directeur Byte.

Het Magento Technology Partnerprogramma

Het partnerschap tussen Byte en Magento is onderdeel van het nieuwe Magento partnerprogramma Xcelerate. Naast Solution Partners werkt Magento actief samen met partijen die met technische innovaties het Magento platform verbeteren. Byte krijgt de titel Select Technology partner, waarmee Magento de Nederlandse hostingprovider duidt als top-level strategisch technologische partij die met haar hostingoplossing bijdraagt aan flexibiliteit en groei voor shopeigenaren.

Over Magento

Magento is een populair open source e-commerce softwarepakket voor webshops. De software is geschikt voor kleine tot grote webwinkels met miljoenen omzet. Het staat bekend als één van de krachtigste en meest flexibele open-source e-commerce oplossingen. Wereldwijd maken meer dan 250.000 shops gebruik van de software en is het platform goed voor een omzet van $50 miljard. Magento wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van ruim 300 Solution en Technology partners en een actieve community van meer dan 70.000 developers.

Over Byte

Byte is marktleider Magento hosting in de Benelux en geldt met haar Hypernode platform als één van de meest innovatieve spelers op de markt. Voor de ontwikkeling van haar hostingplatform werkt Byte nauw samen met Magento en professionele e-commerce bureaus. Uit deze samenwerking is onder andere MageReport.com ontstaan: een site waar eigenaren en beheerders van Magento webshops hun webshop kunnen controleren op bekende en onbekende veiligheidsrisico’s.

Met MageReport.com vergaarde Byte wereldwijde bekendheid. Daarnaast staat Byte bekend om haar actieve rol in de Magento community en haar persoonlijke aanpak.
Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +