Vicus

Vicus is sinds 2007 Magento implementator. Hiermee is de organisatie een van de eerste Magento webshop bouwers van Nederland. Sinds 2006 koppelt Vicus webshops aan ERP systemen zoals King Business Software en Dynamics NAV en CRM-systemen zoals vtiger CRM.

U bent bij Vicus aan het juiste adres voor multishops, B2B/B2C combinaties, dealershops, internationale webshop(s), integratie met backoffice, leveranciers en klanten voor uitwisselen van artikelgegevens, bestellingen en voorraden.

Marketing automation voor webshops
Bovendien biedt Vicus een marketing automation webapp voor zowel websites als webshops aan.

Concreet betekent dit dat wij voor elke organisatie de tool WebVisitAnalyser kunnen koppelen aan een of meerdere webshops en of websites.

De WebVisitAnalyser herkent uw individuele webshopbezoeker (op organisatieniveau) en bouwt automatisch een profiel op. Door de door vooraf bepaalde criteria en door te werken volgens het JourneyFunnel Model verkrijgt u inzicht in het gedrag van uw webshopbezoekers. Als de bezoeker is ingelogd verzamelen wij desgewenst de informatie op inlogniveau.

Met deze kennis kunt u vervolgens uw (zakelijke) webshop verder optimaliseren en afstemmen op de (individuele) webshopbezoeker en de betreffende bezoekers eventueel benaderen om alsnog tot een transactie te komen. Verlaten winkelwagentjes bieden dan direct nieuwe kansen voor de verkoop binnendienst.

Zowel startende webwinkeliers als tweede generatie e-commerce ondernemers weten ons te vinden. Meestal komen ze uit bij Vicus omdat er behoefte is aan structuur en integratie met bedrijfsprocessen. Inmiddels realiseerden wij meer dan 175  e-commerce projecten in Nederland en België waarvan de helft geïntegreerd met een leverancier, ERP-, CRM- of WMS-systeem.
Wat ons betreft omvat e-commerce een compleet geïntegreerd ICT-systeem voor een optimaal resultaat. Ook Rome is niet in één dag gebouwd. Daarom helpen wij u stap voor stap te integreren met uw klanten, leveranciers en backoffice. Vicus ontwikkelde in 2006 het internationaal genomineerde VOSBA e-solutions integratie framework.

Met meer dan 10 jaar ervaring, roots in logistiek, retail, backoffice integratie, e-commerce processen en een groot netwerk kunnen wij elke vraag beantwoorden of u in contact brengen met de juiste expert.

Wij werken onder andere voor Scouts en Gidsen Vlaanderen, Burton Car Company, Sigma Benelux, Onkenhout&Onkenhout, IMS Nederland (SB-railing.nl) , Bopita, Zaailing, 4x6 Sofa, Gladiator sports,  Friesche Olie- en Verfhandel, Horeca World, Mongo Country & Leisure Wear en OKDV Grooming Products)

 
Totaal 25 Magento showcases, waarvan per editie:
  • Open Source: 23
  • Magento Professional Edition: 1
  • Commerce: 1
Jaar waarin onze eerste Magento shop live is gegaan: 2007
Contactgegevens
  • Vanadiumweg 22
    3812 PZ Amersfoort
    E-mail : sales@vicus.nl
    Tel : 033 461 1196
Bekijk vicus op:


Ook je Magento producten of diensten promoten aan Magento gebruikers?
Vraag je bedrijfspagina aan!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +