Speak.nl

Bij internetbureau Speak staan we voor kwaliteit. Jouw Magento shop wordt door een team van vakspecialisten gemaakt. Magento ontwikkelaars die de architectuur en inhoud van Magento als geen ander kennen. Vormgevers voor een krachtig en overzichtelijk design. En online marketing specialisten die jou voorzien van advies en ondersteuning. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van ontwikkelingen binnen Magento zoals veiligheidsupdates, nieuwe extensies, etc. Je ontvangt persoonlijke begeleiding tijdens het ontwikkeltraject, een training op maat zodat je zelfstandig de shop kunt beheren en gratis online marketing advies!

Kies je voor standaard of maatwerk?

Magento template
Speak werkt voortdurend aan een zelf ontwikkeld Magento template. Deze laadt supersnel, is mobiel- en zoekmachinevriendelijk en heeft diverse marketingtools standaard in de configuratie. Deze is ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met Magento en behoeften van onze klanten. Je krijgt een zeer uitgebreide Magento webshop voor een lage investering.

Maatwerk Magento webshop
Ook voor specifieke wensen in design/ontwerp of functionaliteiten kun je bij Speak terecht. Zoals productconfigurators, koppelingen met ERP Systemen, kassasoftware en meer. Alles wat jij maar nodig acht jouw doelgroep goed te bedienen en efficiënt te kunnen werken. Samen realiseren we een webshop die scoort!

Koppelingen
Speak kan elke gewenste koppeling voor je webshop realiseren. Denk aan voorraad- en boekhoudsystemen, betaalproviders en online kassa's, verzendpartijen als Post NL of UPS, Google Shopping, affiliates als Bol.com / Beslist.nl etc.
Magento 2

Speak bouwt webshops in zowel Magento versie 2 als 1.9. De keuze hierin is afhankelijk van je gewenste functionaliteiten. Nadat we jouw wensen doorgenomen hebben geven we je hierin een passend advies.
Contactgegevens
Trekschuit 20
8447 CJ Heerenveen
E-mail : info@speak.nl
Tel : 0512 - 366079
Bekijk Speak.nl op:


Ook je Magento producten of diensten promoten aan Magento gebruikers?
Vraag je bedrijfspagina aan!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +