Hypershop

Hypershop is een gespecialiseerd Magento E-commerce bureau, gevestigd in Rijswijk. Ons team van Magento specialisten werkt dagelijks aan het ontwikkelen van de meest innovatieve webshops door deskundige kennis van development en SEO te combineren.

De focus van Hypershop ligt op de het genereren van de hoogste performance op ieder vlak: van snelheid en gebruikservaring tot conversie en een zoekmachinevriendelijke opbouw. Deze belofte maken wij waar door te werken met specialisten en junioren die wij opleiden tot de beste developers en SEO-specialisten.

Commerce functionaliteiten in de Magento Open Source editie

Wij denken mee met de klant zodat bedrijfsprocessen geautomatiseerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Wij hebben er een hekel aan om keer op keer het wiel opnieuw uit te moeten vinden en combineren daarom best practices met geleerde lessen om het Hypershop platform voortdurend te verbeteren. Hierdoor kunnen wij steeds slimmer & efficiënter werken en zijn wij in staat voor ieder probleem een passende oplossing te bieden.

Bij Hypershop werken wij enkel in de Magento Open Source editie omdat we in staat zijn om Commerce functionaliteiten te creëren zonder licentiekosten te hoeven betalen. Dit bespaart de klant duizenden euro’s onnodige licentiekosten.

Slimme en efficiënte werkwijze middels Scrum

Dankzij onze scrum-werkwijze houdt u altijd up-to-date overzicht over de status van de werkzaamheden. Wij zijn transparant en houden van duidelijke communicatie. Met één centraal aanspreekpunt voor zowel development als SEO helpt onze projectmanager u direct verder.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.
Totaal 27 Magento showcases, waarvan per editie:
  • Open Source: 27
Jaar waarin onze eerste Magento shop live is gegaan: 2015
Contactgegevens
  • Laan van Vredenoord 29
    2289 DA Rijswijk
    Tel : 070-2171220
Bekijk hypershop op:


Ook je Magento producten of diensten promoten aan Magento gebruikers?
Vraag je bedrijfspagina aan!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +