Adobe icon
Credentials (Adobe gecertificeerde medewerkers):
TwitterLinkedInFacebookInstagram
Laan van Vredenoord 29 2289 DA Rijswijk

Hypershop is een gespecialiseerd Magento E-commerce bureau, gevestigd in Rijswijk. Ons team van Magento specialisten werkt dagelijks aan het ontwikkelen van de meest innovatieve webshops door deskundige kennis van development en SEO te combineren.

De focus van Hypershop ligt op de het genereren van de hoogste performance op ieder vlak: van snelheid en gebruikservaring tot conversie en een zoekmachinevriendelijke opbouw. Deze belofte maken wij waar door te werken met specialisten en junioren die wij opleiden tot de beste developers en SEO-specialisten.

Commerce functionaliteiten in de Magento Open Source editie

Wij denken mee met de klant zodat bedrijfsprocessen geautomatiseerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Wij hebben er een hekel aan om keer op keer het wiel opnieuw uit te moeten vinden en combineren daarom best practices met geleerde lessen om het Hypershop platform voortdurend te verbeteren. Hierdoor kunnen wij steeds slimmer & efficiënter werken en zijn wij in staat voor ieder probleem een passende oplossing te bieden.

Bij Hypershop werken wij enkel in de Magento Open Source editie omdat we in staat zijn om Commerce functionaliteiten te creëren zonder licentiekosten te hoeven betalen. Dit bespaart de klant duizenden euro’s onnodige licentiekosten.

Slimme en efficiënte werkwijze middels Scrum

Dankzij onze scrum-werkwijze houdt u altijd up-to-date overzicht over de status van de werkzaamheden. Wij zijn transparant en houden van duidelijke communicatie. Met één centraal aanspreekpunt voor zowel development als SEO helpt onze projectmanager u direct verder.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Hypershop
Laan van Vredenoord 29 2289 DA Rijswijk
Telefoon:
070-2171220
TwitterLinkedInFacebookInstagram

Ik wil een offerte aanvragen bij

Hypershop

Bedankt, je aanvraag is doorgegeven!
Whoops! Er is iets mis gegaan bij het verzenden van het formulier. Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.
of

Ik wil teruggebeld worden door

Hypershop

Bedankt! Je terugbelverzoek is doorgegeven.
Whoops! Er is iets mis gegaan bij het verzenden van het formulier. Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.
TwitterInstagramYoutube