Hipex


Hoe het begon


Hipex is rond 2008 ontstaan, deels uit frustratie, deels uit nieuwsgierigheid. Het viel ons op dat grote, complexe webshops regelmatig kampen met hosting gerelateerde problemen. Piekstoringen, trage rendertijden – juist op de momenten dat het gas er vol op moet, zitten er ineens gaten in de weg.

We hadden al verstand van hosting, maar we hadden nog meer verstand van Magento. Dat leek ons een voordeel. Wat wij voor ogen hadden – en nog steeds hebben – is een hostingplatform dat 100% is toegesneden op de specifieke eisen van Magento. Dat bleek een gouden greep.


Door het dak


We gebruikten een problematische Magento webshop als testcase. Tot onze eigen verbazing hadden we binnen enkele dagen een platform staan waarop alles vlekkeloos liep. Sterker nog: de performance parameters gingen door het dak, niet een beetje maar op het radicale af.

Al onze klanten zien hetzelfde gebeuren met hun webshops. Tot op de dag van vandaag hebben we een aantoonbare voorsprong op onze concurrentie. Met de nadruk op aantoonbaar: start vandaag nog de gratis performance scan om het verschil voor je eigen webshops te zien.


Nooit meer achteraan


Onze exclusieve focus op Magento is een belangrijke verklaring voor onze unieke performance. Daar komt nog iets bij. Hipex heeft een obsessie met nieuwe techniek. We zijn altijd de eerste die het oude durven los te laten en het nieuwe omarmen. Dat geeft ons – en jou – een heel dikke voorsprong. Uiteraard zijn we Magento 2 ready.

Totaal 43 Magento showcases, waarvan per editie:
  • Open Source: 35
  • Magento Professional Edition: 1
  • Commerce: 7
Jaar waarin onze eerste Magento shop live is gegaan: 2010
Contactgegevens
  • Platinaweg 20
    6662 PP Elst
    E-mail : info@hipex.io
    Tel : 085 - 8887754

Ook je Magento producten of diensten promoten aan Magento gebruikers?
Vraag je bedrijfspagina aan!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +