Experius

Experius is een specialist op het gebied van B2B e-commerce met veel uitvoerige kennis over de markt van B2B e-commerce en de kwaliteiten om een succesvolle e-commerce omgeving op te zetten. Experius helpt ondernemingen om processen te automatiseren en begeleidt hen naar een verkoopproces waarin een e-commerce systeem een onmisbare rol speelt. Het Magento B2B e-commerce platform van Experius speelt in op de digitalisering en groeit mee met de ontwikkelingen in de markt.

Een van de twee visie pijlers is het toevoegen van klantwaarde. Een samenwerking met Experius betekent dan ook dat uw bedrijf en uw wensen centraal staan bij de ontwikkeling van een e-commerce platform.

Het Open Source e-commerce systeem Magento vormt de basis voor de e-commerce platformen die Experius samen met ambitieuze B2B en B2C bedrijven realiseert. Experius past het systeem aan en breidt het uit zodat het optimaal aansluit op bestaande processen. Ook ontwikkelt Experius de juiste koppelingen en laat deze naadloos integreren. Daarnaast heeft Experius een onuitputtelijke database van extra Magento functionaliteiten die er voor zorgen dat uw Magento webshop compleet op maat is.

Bent u op zoek naar een e-commerce partner waarbij u zo goed mogelijk begeleid wordt naar de integratie van het platform binnen uw processen en wilt u dat uw wensen niet zo maar afgeslagen worden? Wilt u al overstappen of beginnen met Magento 2? Dan moet u bij Experius zijn. Experius is een Magento 2 trained solution Partner en officiele Magento Partner.
Totaal 34 Magento showcases, waarvan per editie:
  • Open Source: 31
  • Commerce: 3
Jaar waarin onze eerste Magento shop live is gegaan: 2011
Aantal gecertificeerde Magento ontwikkelaars in dienst bij Experius: 10
Contactgegevens
  • Newtonlaan 201
    3584 BH Utrecht
    E-mail : info@experius.nl
    Tel : 030-8200238
Bekijk experius op:


Ook je Magento producten of diensten promoten aan Magento gebruikers?
Vraag je bedrijfspagina aan!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +