Evoworks

Evoworks is gespecialiseerd in e-commerce marketing, opgericht in 2007 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende specialist voor de e-commerce markt. Wij bestaan uit een (groeiend) team van 30 specialisten, elk met een passie voor e-commerce.


Ondanks de vele prijzen en onderscheidingen, gaat het ons maar om één ding, dat is een tevreden opdrachtgever, hier werken we dan ook elke dag hard voor. Naast online marketing dienstverlening voor webshops binnen Nederland, helpen wij ook bedrijven over de grenzen de markt te veroveren. Zo zijn wij actief in België, Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Wij richten ons op e-commerce bedrijven die de ambitie hebben om één van de, of dé grootste te worden in hun branche. Aangezien wij ons committeren aan één speler per branche, moeten wij helaas soms nee zeggen. Wij geloven in strategische samenwerkingen, niet in snel geld verdienen.

Wij ondersteunen e-commerce organisaties op gebied van strategie, web-analytics (analyse en advies), online marketing (adviserend en/of uitvoerend) en partnerselecties.
Totaal 15 Magento showcases, waarvan per editie:
  • Open Source: 15
Jaar waarin onze eerste Magento shop live is gegaan: 2008
Contactgegevens
  • Velperplein 8
    6811AG Arnhem
    E-mail : info@evoworks.nl
    Tel : +31(0)85 4015 455
Bekijk evoworks op:


Ook je Magento producten of diensten promoten aan Magento gebruikers?
Vraag je bedrijfspagina aan!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +