ceezoo

Ceezoo bouwt sinds 2009 professionele Magento webshops. En ook al zijn we geen groot bedrijf: We beheersen Magento op elk niveau: van een basiswebwinkel tot en met complexe multistores, eventueel met door ons ontwikkelde extensies. Wij hebben in die jaren een bijzonder portfolio opgebouwd. We zijn bijna van alle markten thuis, want immers: je verkoopt alles met een webwinkel van ceezoo.nl.

Ceezoo bouw Magento webwinkels


Wij bouwen alleen maar Magento webwinkels. Dat doen we omdat we dan de meeste kennis vergaren over alle ins & outs van deze software  en we dus alle mogelijkheden van Magento kunnen benutten voor het succes van onze klanten. We maken kleine, eenvoudige Magento webshops  voor starters, maar we maken ook complexe multistore omgevingen voor klanten die al op weg zijn of een hogere ambitie hebben. Wij zijn van alle markten thuis wat dat betreft. We maakten meer dan 80 complete webwinkels. Dat zijn er inderdaad geen honderden bij sommige andere leveranciers. Maar onze kwaliteit zit niet in de aantallen. Onze kwaliteit zit in de service, onze bereikbaarheid en onze kennis van Magento. En vooral: we hebben er veel plezier in op deze manier.

Ceezoo bouwt extensies voor Magento


Magento kan veel, heel veel. Maar ook Magento heeft zo zijn grenzen. Ceezoo maakt een einde aan de barrieres door zelf professioneel extensies te ontwikkelen. Door middel van deze extensies kunt u Magento precies dat laten doen, dat u wilt dat Magento voor u doet. We ontwikkelden diverse rekenmodules voor onder meer afbouwmateriaal.com, zonweringtekoop.nl en dailydrukwerk.nl, waarbij het veelal uitbreidingen betreft op de rekenmogelijkheden van Magento, zoals bijvoorbeeld nodig voor oppervlakteberekeningen, samengestelde producten icm lengte- en breedteberekeningen of om nog meer specifieke gebruikerinterfaces voor product samenstelling en -verzending.

Ceezoo bouwde extensies voor onder meer furnicons.com, fotoinlichtbak.nl, zonweringtekoop.nl, afbouwmateriaal.com en billink

Ceezoo verzorgt de hosting van uw website


Hosting is hosting zul je denken.  Magento is een vrij zwaar pakket. Het vergt echt een krachtige hostingservice om deze uitstekende e-commerce software soepel te laten draaien. Ceezoo is 100 procent Magento specialist. Wij ontwikkelen webwinkels in Magento en hosten deze voor onze klanten, maar ook voor webwinkel eigenaren die niet hun webwinkel door ons laten ontwikkelen. Ook voor hen bieden wij optimale service en ook raad en daad als er problemen zijn die opgelost moeten worden.
Totaal 4 Magento showcases, waarvan per editie:
  • Open Source: 4
Jaar waarin onze eerste Magento shop live is gegaan: 2013
Contactgegevens
Tesselschadestraat 6
8913 HB Leeuwarden
E-mail : info@ceezoo.nl
Tel : 058 244 98 05

Ook je Magento producten of diensten promoten aan Magento gebruikers?
Vraag je bedrijfspagina aan!

De Magento showcases van ceezoo

winkelcentrum Horst

 

Fotoinlichtbak

 

Lookinggoodtoday

 

Furnicons

 
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town