Active Ants

Total fulfilment

Webshopontwikkeling + Betalingsafhandeling + Logistiek in één goed werkend systeem. Dat vind je bij Active Ants. Ons systeem draait met bewezen succes bij meer dan 50 webwinkels. Onder andere de publieke omroepen zoals Avro, Bnn, Kro en Vara maken gebruik van deze totaaloplossing. Maar ook echte online retailers zoals Topsnowshop, Rs4supplements en Newtricious gebruiken onze gecombineerde diensten. Doordat Active Ants je bijna alles uit handen neemt, kan je je volledig richten op onderscheidende factoren zoals marketing en inkoop.

Webshopontwikkeling

Wij hebben een eigen development team van vier mensen. Zij staan in voor de ontwikkeling van nieuwe shops en het beheer en doorontwikkeling van inmiddels meer dan 50 webshops. Alle webshops zijn ontwikkeld in MagentoCommerce. Met dit pakket heeft Active Ants bijzonder veel ervaring. Er zijn robuuste en foutvrije koppelingen ontwikkeld tussen Magento en de betalingsafhandeling en tussen Magento en de Active Ants fulfilment. Bestellingen en voorraad worden over en weer foutloos gesynchroniseerd.

Betalingsafhandeling

Al 13 jaar verzorgt Active Ants de betalingsafhandeling voor webshops. We verzorgen dit deels via een samenwerking met Ogone en deels zelf. De geldstroom loopt via een speciale stichting derdengelden. We bieden alle reguliere betaalmethoden aan, zoals iDeal, creditcard en Paypal. Maar ook SEPA machtigingen, Bankoverboekingen en Achteraf betalen zitten in het pakket.

Fulfilment

Dit is de core business van Active Ants. Fulfilment, ofwel de logistieke afhandeling van webshoporders voor webwinkels. Wij bieden alleen diensten op het gebied van webshopontwikkeling of betalingsafhandeling indien we ook de logistieke diensten achter de shop verzorgen.
Totaal 14 Magento showcases, waarvan per editie:
  • Open Source: 14
Jaar waarin onze eerste Magento shop live is gegaan: 2013
Contactgegevens
1ste Industrieweg 14
3411MG Lopik
Tel : 0348-558300
Bekijk Active Ants op:


Ook je Magento producten of diensten promoten aan Magento gebruikers?
Vraag je bedrijfspagina aan!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Kom 18 april a.s. naar hét Nederlandse Magento eventMeet-Magento.nl
+ +