‘Hypernode Certified’ bureaus uitgebreid met 6 bureaus

okt
31
2017
Persbericht

 

Deze week hebben 6 Nederlandse Magento developmentbureaus het kwaliteitsstempel ‘Hypernode Certified’ ontvangen. 11 al eerder gecertificeerde bureaus hebben hun certificaat behouden. Deze in totaal 17 bureaus hebben aangetoond tot de top van de Magento bureaus in Nederland en België te behoren. De certificaten zijn uitgereikt door hostingexpert Byte, uit naam van hun gespecialiseerde Magento platform Hypernode.

 

De 17 Hypernode gecertificeerde developmentbureaus
De 6 nieuwe bureaus die het kwaliteitsstempel hebben ontvangen zijn Marissen, Gerrits E-commerce, Abovo Media, TIG, Guapa en RIFF (voorheen Jaagers). De 11 bureaus die het certificaat eerder ontvingen en deze hebben behouden zijn Bold Commerce, Cream, eDifference, Elgentos, Experius, FRMWRK, Indie Group, Lab51, Made by Mouses, MediaCT en PHPro.

 

Hypernode certificering als eerste kwaliteitsstempel voor Magento developmentbureaus
Deze nieuwe kwaliteitsstempel is het eerste certificaat dat op bureauniveau wordt uitgereikt. Vanuit Magento zelf kunnen er al wel persoonsgebonden certificaten worden behaald, maar dit is het eerste certificaat dat de developmentprocessen en het eindresultaat (snelle en veilige shops) van het gehele bureau beoordeelt.

 

Geen momentopname, maar een doorlopende kwaliteitsgarantie
Voor het behalen van het certificaat zijn de bureaus door een strenge audit gehaald. Hierbij werden ze beoordeeld op output -zoals de laadtijd en veiligheid van door hen beheerde webshops-, Magento kennis, en op het hanteren van gedegen processen om kwaliteit te waarborgen. Gedacht kan worden aan gebruik van versiebeheer en processen voor onderhoud, codekwaliteit, hackpreventie en -detectie, deployment en 24/7 support. In deze auditronde heeft 50% van de aanmeldingen het certificaat mogen ontvangen. Eenmaal gecertificeerd, dan worden de bureaus blijvend gemonitord. Zo hebben 3 eerder gecertificeerde agencies een gele kaart ontvangen met het dringende (en bindende) advies om scherp te blijven op processen. De certificering is dus niet een momentopname, maar een doorlopende kwaliteitsgarantie.

 

Kennis en ervaring bij Byte dankzij een unieke positie in de Magento markt
De Magento experts van hostingprovider Byte ontwikkelden 3 jaar geleden het dynamische Magento hostingplatform Hypernode. Het ondersteunt developers in de ontwikkeling en het beheren van kwalitatief hoogstaande Magento webshops. Ruim 1.200 webwinkeliers en 65% van de grotere Nederlandse Magento bureaus werken met Hypernode. De ontwikkelaars van het hostingplatform werken nauw samen met de bureaus, zien dagelijks honderden Magento shops, spreken met blije of minder blije webwinkeliers en spelen een actieve rol in de Magento community. Deze key positie levert hen een goed beeld van wat een goede Magento shop is, en wat de best practices zijn om zo’n shop te maken en beheren. Het Byte team zet deze learnings met het certificeringsprogramma in om een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van Magento development in Nederland. Bureaus die tot de top behoren kunnen dit nu uitdragen, en partijen die daar nog niet zijn krijgen tips om daar te komen.
Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +