8 november in Maarssen: Blockchain, PWA & Payments

nov
6
2018

In 2014 organiseerde Guapa de allereerste editie van E-commerce Insights. Toen nog heel kleinschalig met 30 man bij Kaaphoorn in Groningen. Desalniettemin was het een succes. Het doel was namelijk niet kwantiteit te behalen, maar kwaliteit.

Mathijs Kok: “We zijn het evenement begonnen vanuit de gedachte de kennis van experts uit het vakgebied te delen met het publiek. De e-commerce markt groeit namelijk razendsnel en is constant in beweging. Bij elke editie willen we het publiek dan ook informeren, inspireren en motiveren met de laatste trends en ontwikkelingen aan de hand van actuele onderwerpen.”

Inmiddels is het 2018 en heeft Guapa inmiddels negen edities E-commerce Insights mogen organiseren waarbij het bezoekersaantal is gegroeid naar 250. De organisatie van het evenement is sinds 2016 in het midden van het land verhuisd om zo een betere bereikbaarheid te bieden voor onze bezoekers. Afgelopen 7 juni was deze 9e editie in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier werden de onderwerpen Artificial Intelligence, Machine Learning, Virtual & Augmented Reality onder de loep genomen, de presentaties kun je hier terugvinden.

A.s. donderdag is editie 10, die plaats zal vinden in Inn Style te Maarssen. Vanwege de jubileumeditie is de invulling van het programma uitgebreid naar twaalf presentaties, waarvan drie interactieve workshops. Sprekers komen o.a. vanuit Adyen, Buckaroo, Tele2, Klarna en Thuiswinkel.org. Inschrijven kan op ecommerceinsights.nl/tickets.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is conversie & usability specialist en oprichter van Dutchento. Hij is Community Manager voor Magento in Nederland en initiatiefnemer van de Meet Magento events.
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Guido X Jansen

Laatste posts van Guido X Jansen (bekijk alle posts)

© Copyright 2008 - 2018 Dutchento. Alle rechten voorbehouden.
Magento © Copyright Magento Inc.
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town