4 nieuwe podcast afleveringen!

sep
13
2017

De podcasts vliegen zo snel de deur uit dat we het zelf ook bijna niet meer bij houden! Sinds de laatste blog staan er nu maaliefst 4 nieuwe afleveringen voor je klaar, 3 in het Engels en 1 in het Nederlands:

Women in Tech, Part 1: Alessandro Ronchi [Engels]

In deze aflevering praat Guido tijdens de Magento Unconference in Utrecht met Allessandro Ronchi uit Italië (Bitbull) over diversiteit in onze Magento community. Dit is deel 1, deel 2 posten we later deze maand!

For the anthropodologists: Interview with Ben Marks [Engels]

Ook opgenomen op onze Unconference: deze aflevering waarin Guido praat met Ben Marks over zijn werk bij Magento, zijn eindeloze reizen naar Magento events over de hele wereld en waarom Nederland de beste plek op aarde is.

Interview: David Manners joins Magento’s Community Engineering Team [Engels]

David Manners komt uit de UK en woont en werkt nu nog als Senior Software Architect bij Magento solution partner Sitewards in Frankfurt in Duitsland. Op 29 augustus j.l. kondigde hij aan dat hij vanaf 1 October zal starten bij Magento’s Community Engineering Team. Sander en Guido voelden David aan de tand waarom hij deze move maakt en wat wij van hem kunnen verwachten in zijn nieuwe rol.

Content beheer: welk CMS voeg jij toe aan Magento?

Het hoofddoel van Magento is natuurlijk om je producten te verkopen, maar om potentiële klanten naar je shop te trekken en te laten terugkeren is het belangrijk om goeie content te hebben. Afhankelijk van je product en je positionering kunnen we overall wel spreken van een trend waarbij het ook bij online verkopen voor consumenten steeds belangrijker wordt om als verkoper een goed verhaal een goeie beleving te bieden.
Je krijgt dus steeds meer content en die wordt ook steeds diverser en dan wordt al snel de vraag hoe je dat goed gaat beheren.

Sander en ik gingen voor deze podcast aan tafel met 3 Magento + CMS combi ervaringsdeskundigen: Mark Heesters van We/Provide praat ons bij over Bluefoot, Ronald Meeuwissen van MaxServ over Typo3 en Matthijs Burki van Cream over WordPress.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +