20 januari: Dutchento Nieuwjaarsborrel 2016

dec
1
2015

Voor het vierde jaar op rij organiseert Dutchento een nieuwjaarsborrel voor de Magento-community in Nederland. Geheel volgens de traditie vindt de nieuwjaarsborrel plaats na de eerste dag van de WebWinkel Vakdagen

Na een lange beursdag is de nieuwjaarsborrel het ultieme moment om even bij te komen, terug te kijken naar 2015 (de langverwachte release van Magento 2!) en vooruit te kijken naar wat 2016 ons gaat brengen. Dit doen we met de hele Magento-community (waaronder ook Magento Evangelist Ben Marks), dus nodig vooral al je collega’s en klanten uit om ons te vergezellen.

De Korenbeurs is op 5 minuten loopafstand van de Jaarbeurs. Na de eerste beursdag is het mogelijk om een hapje te eten in Utrecht (zie onderaan voor enkele suggesties) en ben je vanaf 19:00 van harte welkom om met ons te proosten op het nieuwe jaar.

Registreer nu je ticket via deze link. Als je het ticket op 20 januari laat scannen ontvang je van ons enkele consumptiemuntjes. Daarnaast is de registratie bedoeld om zicht te houden op het aantal aanmeldingen, omdat in de Korenbeurs niet onbeperkt plaats is. Mochten we mededelingen hebben over de borrel dan zullen wij jou via die weg ook op de hoogte kunnen houden.

Hopelijk zien we je op 20 januari in Utrecht!

Tijd en locatie:

  • Woendagavond 20 januari 2016 vanaf 19:00
  • Café/Restaurant de Korenbeurs: Croeselaan 91, 3521BL, Utrecht (naast de Jaarbeurs en Utrecht Centraal).
  • Ticketregistratie via deze link.

Reisinformatie:

  • Auto: Parkeren kan op P3 van de Jaarbeurs. Uitrijkaarten zijn te verkrijgen in het café.
  • Openbaar vervoer: De Korenbeurs grenst aan de Jaarbeurs, wat makkelijk te bereiken is aan  Utrecht Centraal.

Eventuele eetmogelijkheden na de WWV in de buurt van Jaarbeursplein:

Bovenstaande restaurants niet genoeg keus? Loop dan even door Utrecht Centraal/ Hoog Catharijne naar het centrum van Utrecht. Daar vind je nog veel meer eetgelegenheden!

 

Roy de Vries

Roy de Vries

Van 2012 t/m 2015 blog manager van Dutchento. Roy hield zich onder meer bezig met het publiceren van blogposts, bedrijfsprofielen, vacatures, nieuwsbrieven, de agenda en Dutchento's sociale media.
Roy de Vries
Roy de Vries
Roy de Vries
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +