Laatste tickets nog beschikbaar: Magento Unconference 2017 #MUC17NLMagento Community Nederland

17 augustus – Magento 2 Command Line training

aug
7
2017

Op donderdag 17 augustus organiseert Yireo een Magento 2 command-line training, bedoeld om beginnende Magento 2 techneuten wegwijs te maken in het correcte beheer van Magento 2. Wil je meer weten over hoe je Magento 2 technisch kan beheren? Dan is dit jouw kans!

Een cursus vanuit de shell

Het tijdperk van FTP is al lang verleden tijd. Door middel van SSH krijg je shell toegang tot een hosting omgeving, zodat tal van zaken ineens makkelijker gaan – mits je een beetje van Linux af weet: Het maken van een database dump, het maken van een file backup, het vernieuwen van indexes, het verversen van de cache – allemaal one-liners zodra je weet hoe het werkt. Maar met Magento 2 krijgt dit command-line leven een nieuwe draai: De shell is niet meer te denken.

Allerlei taken die voorheen nog prima via de Magento backend konden – index management, module beheer – kan je nu met Magento 2 beter vanaf de command-line doen. Eerst kost dit even wat meer moeite (een leercurve) maar zodra je weet wat je kan, wordt het beheer gemakkelijker en vooral betrouwbaarder: Je hebt meer controle over wat er precies gebeurt. En dat is precies ook de reden dat Magento 2 die stap naar de command-line heeft genomen.

Zonder de shell kan niet meer

Dat klinkt als een kwestie van smaak, maar dat is het niet: De hele deployment naar een productie omgeving kan juist alleen maar vanaf diezelfde command-line. En modules op een goede correcte manier rollen via composer kan ook alleen maar vanaf de commando prompt.

Oftewel, als je begint met Magento 2, dan vervult die command-line een belangrijke rol. Dat kan je uitbesteden, maar je kan het ook zelf oppakken – mits je niet vies bent van wat Linux commando’s. En dat is precies waar deze Yireo training op in springt.

Geld besparen met beheer in eigen handen

Nu Magento 2 heel erg duidelijk in opmars is, met als belangrijk keerpunt mogelijk Magento 2.2, zijn er ook steeds meer webwinkeliers die overstappen. En op het moment dat de shell belangrijker is geworden, kan je kiezen om het installeren van modules uit te besteden of juist de extra kennis op te doen via bijvoorbeeld een goede training.

Het is de investering waard: Een dag lang spenderen aan het doornemen van technische zaken, zodat je meer zelf kan doen, wat je vervolgens weer terug verdient door niet voor ieder wissewasje een developer in te moeten schakelen.

Yireo cursus

Met een Yireo cursus ben je gegarandeerd van diepgang, technische tips en enthousiasme. Binnen 1 dag nemen we veel kennis, waarna je zelfstandig veel meer zaken kan regelen in Magento 2. De training is daarmee niet alleen handig voor de coderende webwinkelier, maar ook voor aankomende programmeurs (frontend en backend) en technische managers die hun grut moeten handhaven. Een Yireo cursus is dan een slimme investering.

Op 17 augustus duiken we dus de shell in en daarmee ontrafelen we het technisch beheer van Magento 2. Kijk voor een uitgebreide omschrijving van de cursus, plus een lijst van behandelde onderwerpen, op onze Nederlandse Yireo site. En misschien verleiden we je ook direct wel in het doorklikken naar een registratie …

https://www.yireo.nl/training/2017-08-17-magento2-administrator

Jisse Reitsma
Jisse Reitsma is eigenaar van Yireo, programmeur en trainer. Naast Magento extensies programmeren geeft hij regelmatig Magento 2 developer trainingen. In 2017 werd hij benoemd tot Magento Master Mover 2017. Hij organiseert ook events zoals Magento 2 Seminar en MageTestFest.
Jisse Reitsma
Jisse Reitsma
© Copyright 2008 - 2017 Dutchento. Alle rechten voorbehouden.
Magento © Copyright Magento Inc.
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Inschrijven nieuwsbrief
Help Dutchento door te gaan:Doneer en krijg exclusieve rewards!
+ +