12 september – MUG Zwolle – Migreren

aug
28
2017

Er is weer een nieuwe MUG erbij! De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om allerlei MUGs op allerlei verschillende nieuwe plekken te organiseren (Nijmegen, Utrecht, Waalwijk) en Zwolle wordt nu ook aan dat lijstje toegevoegd. Op dinsdagavond 12 september zijn we welkom op het kantoor van Primegento met als onderwerp migraties.

Migreren van Magento 1 naar 2

Met een deadline die steeds dichterbij komt wordt de vraag steeds dringender: Wanneer stap je over? Die vraag kan je alleen goed beantwoorden als je weet wat er nodig is voor een migratie en of Magento 2 het juiste platform is om op over te stappen. Veel developers juichen de verhoogde code kwaliteit van Magento 2 toe, maar er zijn tal van dingen die Magento complexer maken voor webwinkeliers: deployment modi, JavaScript technologie, composer. Waar begin je aan? Hoe stap je over? En hoe begin je met Magento 2?

Met deze MUG duiken we in de migratie problematiek. Natuurlijk zijn we fan van Magento, maar het betekent niet dat we enkel alleen maar de positieve kanten van Magento 2 belichten: Duik in de migratie tools om te kijken wat er moet gebeuren van Magento 1 naar Magento. Neem deel aan een open discussie rondom de voordelen en nadelen van Magento 2. Leg je problematiek voor. Samen maken we deze gebruikersgroep mogelijk, samen duiken we in Magento.

Schrijf je snel in!

Heb je zin in een avondje informatie? Ben je actief met Magento 1 en ben je benieuwd naar Magento 2, maar wil je wel eerst weten hoeveel werk het is om over te stappen? Dan is deze MUG voor jou bedoeld. Maak je dinsdagavond 12 september vrij voor deze MUG en schrijf je in via de volgende link:

meetup.com/Magento-User-Group-Overijssel/events/240783996/

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +