11 Magento developmentbureaus gecertificeerd als Hypernode Certified Agency

mrt
7
2017

Negen Nederlandse en twee Belgische Magento developmentbureau’s hebben deze week het certificaat Hypernode Certified Agency ontvangen: Bold Commerce, Cream, eDifference, Elgentos, Experius, FRMWRK, Indie Group, Lab51, Made by Mouses, MediaCT en PHPro. Hiermee hebben zij aangetoond tot de top van de Magento bureaus van Nederland en België te behoren. De bureaus zijn beoordeeld op het ontwikkelen en beheren van kwalitatief goede Magento webshops en het hanteren van gedegen developmentprocessen om de kwaliteit te waarborgen. De certificaten zijn uitgereikt door hostingexpert Byte, uit naam van hun gespecialiseerde Magento platform Hypernode.

Hypernode certificering als eerste kwaliteitsstempel voor Magento developmentbureaus

Deze nieuwe kwaliteitsstempel is het eerste certificaat dat op bureauniveau wordt uitgereikt en staat los van de persoonsgebonden certificaten die vanuit Magento worden uitgereikt. Dit certificaat beoordeelt de developmentprocessen en het eindresultaat (snelle en veilige shops) van het gehele bureau. Bureaus met het Hypernode Certified Agency-certificaat hebben op dit vlak aangetoond tot de top van de Magento bureaus in Nederland en België te behoren.

Bureaus worden doorlopend beoordeeld op diverse criteria

Voor het behalen van het certificaat zijn de bureaus door een strenge audit gehaald. Hierbij werden ze beoordeeld op output -zoals de laadtijd en veiligheid van door hen beheerde webshops-, Magento kennis, en op het hanteren van gedegen processen om kwaliteit te waarborgen. Gedacht kan worden aan gebruik van versiebeheer en processen voor onderhoud, codekwaliteit, deployment en 24/7 support. Kenmerkend aan het programma is dat de gecertificeerde bureaus blijvend worden gemonitord. Hiermee is de certificering niet een momentopname, maar een doorlopende kwaliteitsgarantie.

Kennis en ervaring bij Byte dankzij een unieke positie in de Magento markt

De Magento experts van hostingprovider Byte ontwikkelden 3 jaar geleden het dynamische Magento hostingplatform Hypernode. Het ondersteunt developers in de ontwikkeling en het beheren van kwalitatief hoogstaande Magento webshops. Ruim 1.000 webwinkeliers en 65% van de grotere Nederlandse Magento bureaus werken met Hypernode. De ontwikkelaars van het platform werken nauw samen met de bureaus, zien dagelijks honderden Magento shops, spreken met blije of minder blije webwinkeliers en spelen een actieve rol in de Magento community. Deze key positie levert hen een goed beeld van wat een goede Magento shop is, en wat de best practices zijn om zo’n shop te maken en beheren. Het Byte team zet deze learnings nu met het certificeringsprogramma in om een positieve bijdrage te leveren aan kwaliteit van Magento development in Nederland. Bureaus die tot de top behoren kunnen dit nu uitdragen, en partijen die daar nog niet zijn krijgen tips om daar te komen.

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +