Next event: Meet Magento NL 2017 #MM17NL | Subscribe to newsletter for € 25,- discount Nederlandse Magento Community

Magento Meetup – 17 juni 2011

jun
15
2011

Vrijdag aanstaande (17 juni) organiseert Realvine, samen met Jira en Byte (partners Magento Competence Center), een technische workshop. We duiken in de Magento Indexes functionaliteit! Erg interessant voor de technische Magento-medemens. Iets voor jou? Schrijf je dan hieronder in. Of iets voor iemand die je kent? Deze bijeenkomst is niet interessant voor mensen die niet diep in de techniek van Magento zitten. De bijeenkomst is kosteloos en bedoeld voor geavanceerde gebruikers.

Programma:

  • 14:30 – 15:00: Inlooptijd.
  • 15:00 – 16:30: Magento Indexes functionaliteit: Ivan Chepurnyi (voormalig leader Magento Core team), zal ingaan op Magento Indexes functionaliteit. Hij deelt zijn kennis over hoe Magento Indexes werken hoe je een eigen index kan creëren.
  • 16:30 – 17:00: Magento Mobile / Mobilism (Ray Bogman, Jira): Wat is er “hip and happening?”
  • 17:00 – 18:00: Deel kennis en ideeën met andere Magento developers. Ook beantwoordt Ivan graag je vragen over de ontwikkeling rondom Magento en bespreekt graag de “best practices for customization”.

Locatie:
Magento Competence Center, Rokin 52-2 te Amsterdam.

Inschrijven:
Wil je er tijdens deze sessie bij zijn? Schrijf je dan in via http://www.meetup.com/Magento-Developers-Amsterdam/events/21994361/

Byte, Jira en Realvine organiseren regelmatig samen evenementen rondom Magento. Kijk ook op de site van het Magento Competence Center voor andere events (er is ook een mailinglijst beschikbaar): http://www.magento-competence-center.com/

Guido Jansen

Guido Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is cognitief psycholoog en oprichter van Dutchento. Hij is namens Magento Inc. Community Manager voor Nederland, neemt plaats in de internationale Magento Community Advisory Board (CAB) en is werkzaam als Conversion Expert. Hij mag hij zich graag bezighouden met 'Online Persuasion', UserLegion en zijn blog gui.do.
Guido Jansen
Guido Jansen
Guido Jansen
Guido Jansen

Laatste posts van Guido Jansen (bekijk alle posts)

© Copyright 2008 - 2017 Dutchento. Alle rechten voorbehouden.
Magento © Copyright Magento Inc.
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Inschrijven nieuwsbrief